Creme brulee cu crema de castane

Cu aceasta reteta particip la provocarea Alinei pe al sau blog cu Cutia Misterelor al carei vedeta este CASTANA
Pentru cine doreste sa participe,amanunte gasiti aici
INGREDIENTE:400ml smantana lichida,4galbenusuri,30g zahar pudra,200g crema de castane,2linguri zahar brun,vanilie
Intr-un vas pe foc mic se pune smantana si vanilia doar pana se incalzeste;intr-un bol se freaca galbenusurile cu zahar,se adauga crema de castane,smantana,se omogenizeaza bine si se tine la frigider 2h;dupa acest timp se pune crema in forme mici,se pun formele in tava,se adauga in tava apa calda sa ajunga pana la jumatatea formelor,tava se da la cuptor si se tine 1h la foc mic
Dupa ce s-au racit putin,se pudreaza fiecare cu zahar brun apoi se caramelizeaza zaharul cu pistolul special si se servesc imediat


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme