Curry verde cu pui si caju

Un alt cadou de la Ana este acest borcan cu pasta de curry verde.
Am pregatit aceasta reteta si am ramas "muta"cat de gustoasa e,cum poate schimba gustul,cateodata si aspectul unei farfurii,doar cu un simplu sos dar un sos facut cum trebuie,cum e acesta.
Este un fel de mancare incredibil de bun! Culoarea nu e foarte verde,pentru ca nici aparatul meu nu e folosit cum trebuie,asta pentru ca nu stiu sa-i setez culorile.
AVEM NEVOIE DE:
1piept de pui
1ceapa
1morcov
2cartofi
1cutie lapte de cocos
4linguri pasta de curry verde(se poate si mai mult pentru ca nu este foarte iute)
3linguri ulei
50g nuci caju
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu ulei se caleste pieptul taiat julien,apoi se scoate si se adauga ceapa taiata tot julien,morcovul rondele,cartofii cubulete;
dupa 2-3min.se adauga pieptul apoi laptele si se lasa pe foc mic sa fiarba(atentie,daca clocoteste,se taie cum mi s-a intamplat mie!)
Dupa ce totul este fiert si laptele a scazut,se adauga pasta
 iar dupa ce sosul s-a ingrosat,se potriveste de gust,se adauga nucile apoi se opreste focul
Se serveste cu orez facut la aparatul de orez sau se poate servi si cu paste de orez



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate