Lasagna cu legume2
Va recomand sa pregatiti aceasta reteta dupa metoda mea pentru ca are un gust irezistibil!!
AVEM NEVOIE DE:
1cutie paste tip lasagna
500g ciuperci
1dovlecel
3morcovi
1telina mica
3cepe
1ardei gras rosu
1ardei iute
1ardei gras galben
1cutie rosii in bulion
1cana suc de rosii
sare,piper
cateva linguri ulei(4-5)
100ml smantana vegetala(eu am folosit smantana obisnuita)
parmezan(optional)
CUM SE PROCEDEAZA:
Toate legumele curatate,spalate,radacinoasele date pe tazatoarea cu ochiuri mari,restul taiate cubulete,se pun intr-un vas cu ulei si 1ceasca cu apa;se lasa pe foc cu capac,pana se inmoaie;se adauga apoi rosiile si se lasa la fiert pana scade,se condimenteaza cupa gust cu sare,piper,apoi se incorporeaza smantana,in cazul meu,am pus 3linguri
Dupa ce se omogenizeaza totul,se lasa sa se raceasca.
Se pune in tava jumatate din sucul de rosii,foi de lasagna,deasupra pasta de legume,se acopera cu alte foi,iar pasta si tot asa pana se termina,ultimul rand fiind de foi;
Se rastoarna restul de suc de rosii apoi se lasa tava acoperita cu folie de aluminiu la cuptor la foc moderat 40-50min.
Se serveste imediat cu parmezan deasupra;un deliciu!!
In zilele de post se poate elimina parmezanul de deasupra.
AVEM NEVOIE DE:
1cutie paste tip lasagna
500g ciuperci
1dovlecel
3morcovi
1telina mica
3cepe
1ardei gras rosu
1ardei iute
1ardei gras galben
1cutie rosii in bulion
1cana suc de rosii
sare,piper
cateva linguri ulei(4-5)
100ml smantana vegetala(eu am folosit smantana obisnuita)
parmezan(optional)
CUM SE PROCEDEAZA:
Toate legumele curatate,spalate,radacinoasele date pe tazatoarea cu ochiuri mari,restul taiate cubulete,se pun intr-un vas cu ulei si 1ceasca cu apa;se lasa pe foc cu capac,pana se inmoaie;se adauga apoi rosiile si se lasa la fiert pana scade,se condimenteaza cupa gust cu sare,piper,apoi se incorporeaza smantana,in cazul meu,am pus 3linguri
Dupa ce se omogenizeaza totul,se lasa sa se raceasca.
Se pune in tava jumatate din sucul de rosii,foi de lasagna,deasupra pasta de legume,se acopera cu alte foi,iar pasta si tot asa pana se termina,ultimul rand fiind de foi;
Se rastoarna restul de suc de rosii apoi se lasa tava acoperita cu folie de aluminiu la cuptor la foc moderat 40-50min.
Se serveste imediat cu parmezan deasupra;un deliciu!!
In zilele de post se poate elimina parmezanul de deasupra.
cred ca este un adevarat delciu ,am sa o prepar si eu!
RăspundețiȘtergere