Limba cu masline2

Am facut o plimbare prin blogul meu si am ajuns la concluzia ca multe,chiar foarte multe retete facute de mine,nu se gasesc aici si asta pentru ca avand multe retete de la fetele mele,mi-am concentrat atentia asupra lor;acum m-am hotarat sa recuperez ce am lasat deoparte.
Asemenea reteta am vazut pregatita in multe feluri dar eu am ramas la una singura,nu am incercat alte variante,pentru ca-mi place foarte mult asa cum o pregatesc eu.
AVEM NEVOIE DE:
1kg limba de porc
2cepe
250g masline
2linguri bulion
4linguri ulei
150ml supa de legume
sare,piper
1lingura amidon alimentar
1frunza mica de dafin
CUM SE PROCEDEAZA:
Se fierbe limba in apa cu sare timp de 1h iar dupa ce s-a racit se curata de piele;In cratita cu ulei se caleste ceapa,se adauga bulion, amidonul dizolvat in supa rece,sare,piper,limba taiata fasii


frunza de dafin si se mai lasa pe foc 10-15min,dupa care se poate servi,optional cu lamaie.

2 comentarii:

  1. Asta-mi place mie tare mult !
    Oare eu o am pe blog ?

    Dar tu de ce nu mai pui retetele si pe Google + ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Da si mie-mi place in general,aceasta reteta dar nu facuta oricum pentru ca nu mai are farmec!
    Te pup si ma bucur ca-ti place si tie!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme