Miel cu spanac si oua de prepelita

Avem la gradina spanac si cu ce merge mai bine spanacul,decat cu miel!mi-au ramas si ceva oua de prepelita primite drept premiu de la un concurs,iar cand mancarea a fost gata,am spart si cateva oua,pentru ca la fel spun,ouale merg foarte bine cu spanacul.
AVEM NEVOIE DE:
1kg carne de miel
1kg spanac
1legatura ceapa verde
1legatura usturoi verde
4linguri ulei
1cana suc de rosii
10oua de prepelita
sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Se rumeneste carnea in ulei incins apoi se scoate pe o farfurie
Uleiul ramas se rastoarna in cratita unde se caleste ceapa si usturoiul taiate rondele marunte,se adauga carnea,2cani cu apa si se lasa la fiert acoperit 30-40min
Dupa ce carnea este fiarta,se adauga spanacul curatat,spalat,oparit,scurs si taiat,

sucul de rosii,sare,piper si se mai lasa 15min pe foc
Dupa ce a scazut putin,se adauga ouale sparte intr-un bol,
se pune capac iar cand albusurile s-au intarit se opreste focul

si se serveste imediat cu lamaie(optional)dar va spun eu ca-i foarte bun!


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme