Pulpe la cuptor

Aceste pulpe sunt simple,nimic spectaculos insa garnitura de cartofi e putin mai altfel;initial am vrut sa-i fac frantuzesti,apoi unguresti,m-am gandit putin si la taranesti,pana la urma a iesit cate putin din fiecare,dar tot bun a fost!
AVEM NEVOIE DE:
1kg de pulpe de pui
1capatana de usturoi
1lingurita sare
3lingurite boia
1lingurita cimbru
1/2lingurita zahar
4linguri ulei
200ml vin alb
GARNITURA:
1kg cartofi
100g unt
1leg.usturoi verde
sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Pulpele curatate,spalate se fierb 10-20min,dupa care se scot si se lasa deoparte;de regula,pulpele cumparate nu se fierb dar eu am avut pulpe de la puiii mei si a trebuit sa le fierb.
Intr-un bol se amesteca sarea,boia,cimbru,zahar,usturoi pisat,ulei,si vin;pulpele se pun in tava si se rastoarna acest amestec peste ele,se amesteca sa se prinda de fiecare,se acopera si se lasa la cuptor 20min,ultimile minute se descopera sa se rumeneasca
Cartofii curatati,spalati,se fierb,se scurg,dupa ce s-au racit se taie cubulete,se pun intr-un vas cu unt incins,se amesteca sa patrunda untul in ei,se condimenteaza cu sare,piper,se adauga usturoiul verde curatat,spalat si taiat marunt
se serveste pe farfurie cartofi,alaturi pulpe si salata verde cu marar
Deliciu!





Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme