Sufleu de spanac cu piept de curcan

Nu s-a mancat tot  Curcanul la cuptor chiar daca la masa au fost 3barbati(sotul si nepotii),asa ca am facut alte doua retete cu carnea ramasa
AVEM NEVOIE DE:
1kg de spanac
piept de curcan
4oua
4linguri unt
1/2l lapte
3linguri faina
200g cascaval
1lingura nucsoara
sare,piper

Se face un sos bechamel din unt,faina si lapte,se condimenteaza cu sare si piper,se adauga pieptul fiert sau pus pe gratar,taiat marunt
apoi spanacul curatat,spalat,oparit,si taiat marunt dupa ce s-a racit
urmeaza cascavalul ras,galbenusurile,se amesteca bine,se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara iar la sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma,amestecand usor cu miscari verticale
Se rastoarna compozitia in forma te tarta mai mare,unsa cu unt si tapetata cu pesmet
si se lasa la cuptor 40-45min la foc mic
Se serveste calda cu cascaval deasupra dar mai buna este rece.







0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate