Curcan cu fasole pastai

Este o reteta usoara,gustoasa si potrivita intr-un meniu de vara.
AVEM NEVOIE DE:
3aripi de curcan sau orice alta parte
20ml ulei
1kg fasole pastai
1ceapa
1ardei gras
3catei de usturoi
1cutie cu rosii de la  SunFood Fructe si Legume
4cartofi
sare,piper
marar verde sau frunze de fenicul pentru cine are
CUM SE PROCEDEAZA:
Aripile spalate,portionate,se prajesc putin in ulei dupa care se scot
In uleiul ramas se caleste ceapa,usturoiul,ardeiul taiate marunt
se adauga cartofii taiati in sferturi apoi rosiile,
carnea,1-2cani cu apa si se lasa la fiert incet si cu capac
Dupa 20-25min se adauga si fasolea curatata,spalata,dupa 15min se condimenteaza,se adauga verdeata taiata marunt iar dupa ce s-a racit sau imediat se serveste.



 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate