Supa crema cu varza de Bruxelles

Pentru prima data am facut aceste verzisoare,nu stiu de ce le-am ocolit pana acum ca tare gustoase sunt.Am facut pentru inceput aceasta supa,buna buna de tot

AVEM NEVOIE DE:
500g varza de Bruxelles
1cutie lapte de cocos
1ceapa
1morcov
1tija de telina
5cm radacina de ghimbir
1dovlecel
2catei de usturoi
sare,piper
crutoane
CUM SE PROCEDEAZA:
Toate legumele curatate,spalate,taiate,varza curatata de frunzulitele galbene daca e nevoie si se pun la fiert intr-un vas cu apa si putina sare,pentru 45-50min;se strecoara fara sa se arunce apa pentru ca va fi nevoie de ea


  Se paseaza cu blenderul vertical totul,se adauga laptele,se pune din nou pe foc,se adauga supa de la fiert pana se obtine consistenta dorita,se condimenteaza iar dupa 1-2clocote se opreste focul
Se serveste imediat cu crutoane;este un deliciu!!


 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme