Varza de Bruxelles cu pui

O alta reteta super delicioasa cu aceste verzisoare!!
Pai eu cand ma pun sa fac ceva,ori fac de la doua retete in sus,ori nu mai fac!!!!
AVEM NEVOIE DE:
1piept de pui
1ou
1lingura cu lapte
1ceasca cu pesmet
50g cascaval ras fin
1ceasca cu faina
sare,piper
ulei pentru prajit
Garnitura:
400g varza de Bruxelles
100g bacon
1ardei iute rosu
cateva rosii cherry
CUM SE PROCEDEAZA:
Pieptul feliat,condimentat cu sare si piper se lasa deoparte;intr-un bol se bate oul cu sare,piper si lapte,in alt bol se amesteca pesmetul cu cascavalul ras fin iar in altul,faina.
Se trec feliile de carne prin faina,ou si pesmet,se pun la prajit apoi se scot pe o farfurie cu hartie de bucatarie.
Baconul taiat cubulete se pune intr-o tigaie incinsa sa-si elibereze grasimea iar daca nu are,se adauga 2linguri cu ulei;dupa ce s-a facut crocant,se adauga ardeiul rondele,varza fiarta 5min,in apa cu sare si scursa,rosiile si se lasa pe foc 5min amestecand apoi se da deoparte
Garnitura nu are nevoie de sare pentru ca baconul are sare,de asemenea si varza este fiarta in apa cu sare.
Se serveste pe farfurie snitele si alaturi garnitura cu varza de Bruxelles.

 

 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme