Potcoava cu nuca si scortisoara
Am numit-o asa,pentru ca mi-a ramas putin aluat de la inel cu branza si cum branza nu mi-a ramas pentru o placinta mica,am facut aceasta potcoava;s-a mancat si ea foarte repede,fiind pufoasa si aromata.
AVEM NEVOIE DE
Putin aluat de la reteta Inel cu branza
1cana nuca macinata
1ceasca zahar
1lingura scortisoara
CUM SE PROCEDEAZA:
Se amesteca intr-un castron nuca zaharul si scortisoara,aluatul se intinde cu sucitorul,deasupra se pune nuca
se intinde pe toata suprafata,se ruleaza apoi se pune ruloul in forma de inel
iar dupa ce a crescut putin,se unge cu galbenus si se lasa la cuptor 20-30min
dupa ce s-a copt,se scoate,se taie si se serveste tot cald.
AVEM NEVOIE DE
Putin aluat de la reteta Inel cu branza
1cana nuca macinata
1ceasca zahar
1lingura scortisoara
CUM SE PROCEDEAZA:
Se amesteca intr-un castron nuca zaharul si scortisoara,aluatul se intinde cu sucitorul,deasupra se pune nuca
se intinde pe toata suprafata,se ruleaza apoi se pune ruloul in forma de inel
iar dupa ce a crescut putin,se unge cu galbenus si se lasa la cuptor 20-30min
dupa ce s-a copt,se scoate,se taie si se serveste tot cald.
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!