Potcoava cu nuca si scortisoara

Am numit-o asa,pentru ca mi-a ramas putin aluat de la inel cu branza si cum  branza nu mi-a ramas pentru o placinta mica,am facut aceasta potcoava;s-a mancat si ea foarte repede,fiind pufoasa si aromata.
AVEM NEVOIE DE
Putin aluat de la reteta Inel cu branza
1cana nuca macinata
1ceasca zahar
1lingura scortisoara
CUM SE PROCEDEAZA:
Se amesteca intr-un castron nuca zaharul si scortisoara,aluatul se intinde cu sucitorul,deasupra se pune nuca
  se intinde pe toata suprafata,se ruleaza apoi se pune ruloul in forma de inel
 iar dupa ce a crescut putin,se unge cu galbenus si se lasa la cuptor 20-30min
 dupa ce s-a copt,se scoate,se taie si se serveste tot cald.
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme