Snitel vienez cu sote de ciuperci

Snitelul vienez,se pregateste doar cu carne de vitel iar de la vitel,muschiul alb este cel mai potrivit pentru asa ceva pentru ca este partea cea mai frageda;si pentru ca tot aveam si ceva ciuperci,le-am pregatit ca sa nu stea singur snitelul pe farfurie.Sa nu va imaginati ca ma sparg in figuri cu acest muschi alb!!!nu,pentru ca pe 1kg dai o caruta de bani iar eu intamplator am gasit o bucata mai mica cu bani putini!
AVEM NEVOIE DE:
500g muschi alb de vitel
2oua 
1cana cu faina
1cana cu pesmet
sare
piper
ulei pentru prajit
500g ciuperci
1lamaie
50g unt
2catei de usturoi
50ml vin alb,marar verde
 CUM SE PROCEDEAZA:
Muschiul feliat,batut usor cu ciocanul de snitele,pudrat cu sare si piper,se trec bucatile de carne prin faina,ou batut cu sare si piper,apoi prin pesmet si se pun la prajit in ulei incins
 
  apoi se scot pe prosoape de hartie.
Pentru garnitura,in tigaia cu ulei incins se pun ciupercile feliate si usturoiul taiat marunt
 dupa ce a scazut apa din ele se adauga vinul,se lasa incet sa fiarba10min apoi se condimenteaza cu sare,piper,se adauga mararul si se serveste pe farfurie,alaturi de snitel.

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme