Mapas de peste

Aceasta este o reteta indiana si nu este nimic alta ceva,decat un curry de peste dar gatit untr-un alt mod fata de un alt curry de peste postat aici cu ceva timp in urma.
AVEM NEVOIE DE:
500g fileuri de cod
1ceapa alba
2catei de usturoi
1cutie de rosii taiate
3linguri cu pasta de curry
1cutie lapte de cocos
2linguri ulei de masline
coriandru verde
1cana cu orez rosu pentru servit
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-o cratita(wok) cu ulei la foc mare,se adauga ceapa taiata semiluna iar dupa ce s-a inmuiat si a prins culoare aurie,se adauga usturoiul taiat marunt,rosiile,dupa 2min.pasta de curry iar dupa alte 2min pasta de curry;
Se amesteca totul usor si pe foc mic pentru ca laptele are tendinta sa se taie;se adauga apoi pestele taiat in bucati,se lasa pe foc 5min sa se patrunda bine apoi se potriveste de gust,se adauga coriandru si se opreste focul.
Orezul rosu se pune in aparatul de facut orez impreuna cu 2cani cu apa
iar dupa ce a fiert,se serveste impreuna cu mapasul de peste;pentru cine nu are aparat,se pune orezul in apa multa cu un praf de sare se lasa 10min din momentul fierberii,apoi se strecoara;orezul nu trebuie sa fie fiert ca la pilaf!



 



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme