Pastarnac crocant

Tot Gordon,marele bucatar ne recomanda aceste stixuri cu in gust incredibil,nici nu stii ce mananci,in situatia in care ne uitam la un film sau meci
Le-am facut si intradevar are dreptate
AVEM NEVOIE DE:
pastarnac(eu am folosit doar unul pentru ca nu stiam ce va iesi)
ulei pentru prajit
1lingurita praf de curry
2lingurite sare de mare
CUM SE PROCEDEAZA:
Se curata pastarnacul de coaja apoi cu feliatorul se taie felii subtiri doar pana la mijlocul pastarnacului,unde intalnim partea lemnoasa
Feliile obtinute se pun in baie de ulei incins,avand grija sa nu se arda si sa fie rumenita fiecare,apoi se scot pe prosoape de hartie(se pun cate o mana din astfel de felii)
 Cat se scurg de uleiul in exces,se amesteca praful de curry cu sare de mare,se presara pe aceste stixuri si se servesc imediat
Intradevar o nebunie!



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme