Tocanita de ciuperci

Am inceput sa gatesc din cartile lui Gordon si Nigella; au oamenii astia niste retete incredibile,cu ingrediente putine,simple iar cand le vezi pe farfurie spui ca sunt cine stie ce nebunii,cum imi place mie sa le spun.
Aceasta reteta este nimic alta ceva decat reteta noastra de Ciuperci cu smantana si daca stau bine sa ma gandesc,Gordon este un "plagiator"hihi!!!!
AVEM NEVOIE DE:
300g ciuperci
2linguri ulei de masline
1chalota
25g unt
200ml smantana
sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Se soteaza ceapa tocata foarte marunt in ulei si putina apa,atat cat se inmoaie,se adauga untul iar cand incepe sa spumeze se pun in tigaie ciupercile feliate,se lasa pe foc pana-si elimina toata apa,se adauga smantana,se mai lasa pe foc mic 1-2min apoi se opreste,se condimenteaza dupa gust
Gordon ne recomanda sa servim asa ceva alaturi de carne la gratar sau peste dar eu va recomand sa serviti cu mamaliguta
Un deliciu!!


 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme