Somon cu sos de portocale



Sorry dar nu-mi merg bine postarile si sunt foarte nervoasa!



Ingrediente:peste,sare,piper,3lingurite de amestec de condimente(chimen,cimbru,rozmarin),ulei de masline


Sos:1ceapa mica,1cubulet de unt,pulpa de la 2portocale taiata cubulete,10 masline taiate,1lingura suc de portocala,1lingurita suc de lamaie


Bucatile de peste,se ung cu ulei,sare,piper si amestecul de condimente,il pui in tava si dai la cuptor 30min,timp in care il intorci; pentru sos,amesteci intr-un vas ingredientele cu ceapa tocata foarte marunt pe foc iar ca sa se faca sosul,cubuletul de unt,il treci prin faina;totul dureaza 1-2min,ceapa nu trebuie sa fie calita;servesti pe farfurie pestele cu sosul alaturi.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme