Tarta cu peste

O reteta gustoasa pe care o recomand tuturor!
AVEM NEVOIE DE:
aluat de foitaj
200g file de cod
5catei de usturoi
1lingura ulei
200g branza de vaci
4linguri cascaval ras
3oua
cimbru,marar verde
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-o tigaie cu ulei se calesteusturoiul feliat,se adauga codul taiat cubulete iar dupa 2-3min se scoate pe prosoape de hartie
Se tapeteaza formele de minitarte cu aluat
Intr-un bol se amesteca branza,cascaval,ouale batute,putina sare daca e nevoie,cimbru,putin marar tocat si pestele;
Se imparte compozitia in forme si se lasa la cuptor 25min
Se servesc imediat dar si reci sunt bune.





  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme