Stiuca umpluta


Am avut un mare curaj cand m-am apucat sa pregatesc asa ceva,mai ales ca e pentru prima data;nu e complicat,trebuie doar putin mai multa rabdare si atentie.




AVE NEVOIE DE:1stiuca mare,3oua,1ceapa,sare,piper,2feliide paine inmuiate in lapte,5catei de usturoi,1peste afumat(macrou),marar,patrunjel
Se poate si fara afumatura,dupa gustul meu nu trebuia sa-l pun.




Stiuca,curatata de solzi,intestine si branhii,cu un cutit cu varful rotund,incep sa desprind pielea de la burta mergand usor cu mana pe sub piele;in dreptul aripioarelor,tai putin din carne;in dreptul cozii si capului tai sira pestelui si trag usor,astfel ramanand intr-o mana cu pielea si in cealalta cu carnea;spal bine pielea cu apa rece o sarez si o las deoparte.Carnea o dezosez,la fel si macroul apoi le dau prin masina de tocat cu sita cu ochiuri mari,impreuna cu painea,ceapa,usturoiul si verdeata,amestec cu ouale,condimentez apoi umplu pielea,modelez stiuca si o cos la burta;pun stiuca intr-o forma ingusta,alaturi 1ceapa,1morcov taiate felii,50ml.ulei,100ml.vin alb,1ceasca de supa de legume si o las la cuptor 20min.

Un comentariu:

  1. Buna trebuie sa fie stiuca, imi place foarte mult! Dar data viitoare te rog sa zambesti, voi manca mai cu pofta ;-)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate