Sufleu de branza

AVEM NEVOIE DE:10 oua de prepelita+2albusuri,1cana cu lapte,1ceapa,1frunza de dafin,200g cascaval ras fin,50g unt,1lingura faina,patrunjel,sare,piper,cimbru,boia(eu am folosit ierburi italiene de la pastai de vanilie.ro)
Se pune la fiert laptele impreuna cu ceapa taiata si frunza de dafin iar cand incepe sa clocoteasca se da deoparte sa se raceasca;
Se face un sos bechamell din unt,faina si lapte strecurat
5galbenusuri se amesteca bine cu 5oua intregi,apoi se adauga cascavalul ras,sare daca e nevoie,piper,putina boia,sosul bechamell,patrunjelul taiat marunt,putin cimbru apoi se amesteca cu grija cu albusurile batute spuma;se pune compozitia in forme unse cu unt,se dau la cuptor la foc mic 20min,sau pana se rumenesc si se servesc calde.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme