Lasagna cu ciuperci si legume

Mmmm,am facut lasagna asta si a fost suuuper buna!
AVEM NEVOIE DE:
1cutie lasagna cu spanac
1ceapa
1morcov
1felie de radacina de telina
1dovlecel
1ardei gras rosu
1ardei iute
1bulb de fenicul
500g ciuperci
1borcan rosii cherry conservate de mine
1cana cu suc de rosii
100ml vin alb
20ml ulei
sare
100g cascaval
CUM SE PROCEDEAZA:
Toate legumele curatate,spalate,taiate cubulete mici
ciupercile feliate,
se calesc intr-o tigaie cu ulei incins
dupa cateva minute se adauga si rosiile scurse de apa
1/2lingurita cu sare,vinul si se lasa pe foc pana scade;
Se toarna jumatate din sucul de rosii intr-o tava,deasupra cate doua foi de lasagna puse una langa alta
apoi cate 2linguri de legume,se niveleaza suprafata,se presara cate putin cascaval si se acopera cu alte foi
Se procedeaza asa,pana se termina sosul de legume,ultimul strat fiind foi de lasagna;se rastoarna restul de suc de rosii,se adauga 1ceasca cu apa
se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor la foc mic 40min
Se scoate tava,se scoate folia,se presara restul de cascaval si se mai lasa 10min cat se topeste cascavalul.
Se taie lasagna
si se serveste imediat!













Un comentariu:

  1. Daca se serveste imediat, eu am sosit! Esti destoinica draga Lulu in tot ce gatesti! Te pupic.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme