Chec cu cocos si afine

Inca un chec cu afine,reteta frantuzeasca!
AVEM NEVOIE DE:
5oua
6linguri zahar
2linguri cacao
3linguri faina
esenta de rom
200g fulgi de cocos
3linguri gem de afine
1cana cu afine
CUM SE PROCEDEAZA:
Galbenusurile frecate cu 3linguri zahar,esenta de rom iar la final se adauga cacao si gemul
Albusurile batute spuma cu un praf de sare si restul de zahar,se adauga la galbenusuri usor,apoi faina amestecata cu cocos
Se adauga apoi afinele si se amesteca putin sa nu se lase albusul
Se rastoarna in doua tavi cu hartie de copt,deasupra afine
si se lasa la cuptor 30min la foc mic
Dupa ce s-au racit,se scot pe un platou,se pudreaza cu zahar
apoi se taie si se serveste.
Pentru ca mi-a ramas o bucata de chec pusa intr-o punga uitata prin camara,am observat ce este mai bun decat in prima zi;deci data viitoare dupa ce-l scot din tava, il las pana a doua zi apoi il pudrez cu zahar si-l tai.









0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme