Peste la cuptor

Pentru ziua de Florii mi-am dorit o reteta de peste mai altfel decat o reteta obisnuita si asa am facut-o mai ales ca si pestele a fost mai deosebit.
AVEM NEVOIE DE:
1peste de 2kg,eu am avut mreana care face parte din categoria pestelui alb,se aseamana la carne cu salaul si are un gust foarte bun

 SOS:
1lingura condimente pentru peste
1lingurita sare
1/2lingurita piper
1lingurita cimbru
1capatana de usturoi
1lingurita boia de ardei
5linguri ulei de masline
100ml vin alb
GARNITURA:
500g cartofi
1punga baby morcovi
1punga barza de Bruxelles
500g ciuperci
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un bol se amesteca usturoiul pisat cu restul ingredientelor pentru sos
apoi se rastoarna peste pestele curatat,spalat si pus in tava;pe langa peste se pun cartofii curatati,spalati si taiati in sferturi,morcov,verzisoare si ciupercile taiate daca sunt mari
Se mai adauga 1pahar cu apa,apoi se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 20min
Dupa acest timp se descopera si se mai lasa 10min dupa care se opreste focul
Cu foarte mare atentie se pune pestele pe platou, in jurul lui legumele apoi se taie si se serveste.




  
    

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme