Drob de linte

Am "trimis Sarbatoarea Pascala cu aproape tot ce se pregateste"in Franta la copii dar pentru ca Laurent ginerele nu-i consumator de carne(de orice fel),special pentru el am facut acest drob ca sa nu fie marginalizat la masa!!
Va spun ca are un gust pe care nu-l deosebesti de adevaratul drob cu carne.
AVEM NEVOIE DE:
1cutie cu linte(450g)
200g cascaval
12oua
1legatura ceapa verde
2fire usturoi verde
2legaturi patrunjel
3legaturi marar
1lingura ulei de masline
sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Lintea clatita cu apa rece,se pune intr-un bol si se paseaza cu furculita
Pentru cine doreste o consistenta mai fina,o poate pasa cu blenderul dar eu am vrut ca sa ramana ici colo boabe pentru a imita bucatele de carne!
Se adauga apoi cascavalul ras,ceapa si usturoiul taiate marunt,verdeata de asemenea,sare,piper si oua pentru inceput doar 3,se amesteca bine apoi si restul de 3oua batute pentru a rezulta o consistenta ca smantana
Se pun cateva linguri din compozitie in doua tavi,deasupra cate 3oua fierte
se acopera cu restul compozitiei,se niveleaza suprafata si se lasa la cuptor 1h la foc mic sau pana se desprind marginile de tava
Pentru cine nu are tavi de silicon,se pune hartie de copt sau tava unsa si tapetata cu faina;dupa ce s-au copt,se scot din tava dupa ce s-au racit.
Se taie apoi si se serveste.
HRISTOS A INVIAT!




 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme