Pernute sarate

Mi-a ramas umplutura de branza de la Pasca si am facut aceste aperitive cu foitaj,bune rau!.
AVEM NEVOIE DE:
1pachet aluat de foitaj
umplutura de branza pe care o gasiti  AICI
1galbenus
seminte de susan albe si negre
CUM SE PROCEDEAZA:
Se intinde aluatul se imparte in foi egale de 4-5cm,pe fiecare intr-o parte se pune cate 1lingura cu branza,se acopera cu partea libera,se fixeaza marginile cu o furculita apoi se pun in tava pe hartie de copt,se ung cu galbenus amestecat cu 1lingura lapte,se presara seminte deasupra si se lasa la cuptor 20-25min,pana se rumenesc.
Se pun intr-un cosulet si se servesc;sunt extra,mai ales calde!
Nu am mai avut timp de alte poze, dar nu-i o reteta complicata sa se vada toate etapele,zic!
 

2 comentarii:

  1. Si mie mi-a ramas branza de vaci de la o pasca si de burduf de la o alta pasca. Cred ca le voi presta zilele astea, sunt fan pateuri cu branza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt numai bune cand apar musafiri neasteptati sau alaturi de un pahar cu bere rece.
    Azi am facut si eu de doua feluri,ca aveam niste resturi de branza sarata si dulce...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme