Bors rusesc

Se numeste bors rusesc,de fapt nu se numeste ci chiar este,pentru ca are sfecla rosie ceva mai multa,si de asemenea are si un miez de varza,in rest este un bors ca oricare alt bors facut de fiecare gospodina.
De asemenea sunt doua feluri de astfel de bors,cu carne de vita(doar de vita nu alta carne) si cu legume(fara carne);eu am facut cu carne acum.
AVEM NEVOIE DE:
500g cap de piept de vita
1ceapa
1ardei gras
1ardei iute
1morcov
1radacina de patrunjel
3buc mici de sfecla rosie
1leg.loboda rosie
1l de bors
3cartofi
1miez de varza
2linguri orez
1legatura leustean
3-4linguri ulei
CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea portionata,spalata,se pune la fiert in oala sub presiune impreuna cu putina sare;ca o paranteza,ma bucur ca nu am aruncat aceasta oala,pentru ca-si face treaba si acum dupa zeci de ani!!
Intr-o ora si mai bine,cat timp fierbe carnea,se curata legumele,se taie marunt si se innabusa in ulei impreuna cu o ceasca cu apa;
se adauga apoi cartofii,verdeata,mai putin leusteanul,de asemenea frunzele de la sfecla rosie,varza taiata fideluta si 2cani cu apa
Se lasa incet sa fiarba iar dupa ce cartofii sunt aproape fierti,se adauga carnea si apa de la fiert si se lasa pe foc 10-15min,cand se adauga borsul fiert separat,orezul si leusteanul
Se potriveste de gust,iar dupa cateva clocote se opreste focul si se serveste.


 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate