Ce bunatate am facut cu corcoduse de la gradina,nu va imaginati si se aceasta data mi-am propus ca mijlocul sa-mi iasa exact frantuzesc si asa mi-a iesit,moale ca si budinca,suuper bun,dulce-acrisor si racoritor!
AVEM NEVOIE DE:
1cana cu corcoduse
5oua
5linguri zahar
4linguri cu faina
400ml lapte
1lingurita cu unt
arome
CUM SE PROCEDEAZA:
Se bat bine ouale cu un praf de sare,zahar,se adauga faina,se amesteca bine apoi laptele si aroma preferata;
In formele mici termorezistente,unse cu unt,se pun fructe,deasupra se imparte amestecul de oua
apoi se lasa la cuptor 30-40min
Au fost putin cam prea pline formele dar s-au dat inapoi cand s-au racit.
- AperitivAperitiv si mic dejun
- Felul 1Supe - Ciorbe - Borsuri
- Felul 2Preparate diverse
- Preparate din carne de curcan
- Preparate din fructe de mare
- Preparate din carne de miel
- Preparate din carne de oaie
- Preparate din peste
- Preparate din carne de porc
- Preparate din carne de pui
- Preparate din carne de rata
- Preparate din carne de vita
- Preparate din carne de vitel
- Preparate la gratar
- Specialitati traditionale
- Specialitati cu vanat
- DesertDulciuri fel de fel
- Aluaturi si PasteAluaturi diverse
- Alte preparateAlte preparate
Un super desert,dulce-acrisor si racoritor!
RăspundețiȘtergereSa mai facem o incercare,super desert!
RăspundețiȘtergere