Clafoutis cu corcoduse

Ce bunatate am facut cu corcoduse de la gradina,nu va imaginati si se aceasta data mi-am propus ca mijlocul sa-mi iasa exact frantuzesc si asa mi-a iesit,moale ca si budinca,suuper bun,dulce-acrisor si racoritor!
AVEM NEVOIE DE:
1cana cu corcoduse
5oua
5linguri zahar

4linguri cu faina
400ml lapte
1lingurita cu unt
arome

 CUM SE PROCEDEAZA:
Se bat bine ouale cu un praf de sare,zahar,se adauga faina,se amesteca bine apoi laptele si aroma preferata;
  In formele mici termorezistente,unse cu unt,se pun fructe,deasupra se imparte amestecul de oua
apoi se lasa la cuptor 30-40min
Au fost putin cam prea pline formele dar s-au dat inapoi cand s-au racit.


 

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme