Kapia copti la borcan

Am facut anul trecut o alta reteta fata de cum puneam eu,crezand ca-i mai buna dar absolut de loc nu mi-a placut pentru ca ardeiii au fost pusi in borcan fara sa fie curatati de coaja iar dupa un timp s-au innegrit;cand vedeam pe farfurie,parca nici nu-mi venea sa le mananc!dar daca asa a fost reteta,am incercat-o!
AVEM NEVOIE DE:
1kg ardei kapia
100ml otet
100ml apa
2linguri rase cu zahar
1lingurita cu sare
Ingrediente pentru 2borcane mici
CUM SE PROCEDEAZA:
Ardeiii spalati,se pun la copt pe o tabla pe aragaz sau in cuptor;dupa ce s-au copt se scot intr-un castron,se presara cu sare ,se acopera si se lasa deoparte 30min.
se curata de coaja
apoi se rup felii si se pun in borcane mici
Intre timp se fierbe solutia de otet iar dupa ce s-a racorit se umplu borcanele avand grija ca sa nu ramana goluri de aer,se infileteaza bine capacele apoi se fierb 30min din momentul fierberii apei
Se scot borcanele si se racesc in patura apoi se depoziteaza la camara.




  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Concurs

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

hainedelight.ro/

Google+ Followers

Persoane interesate