Ciuperci cu smantana

Am cateva retete pe blog,dar reteta lui Liviu(ginerele)m-a dat gata cu gustul ei;mananci de nu te mai opresti si nu e cine stie ce mare secret,gustul il da usturoiul pus la calitul ciupercilor si uleiul de masline;ce-i drept eu niciodata nu am facut asa dar de acum schimb metoda, pentru ca este buna rau!!

AVEM NEVOIE DE:
2kg ciuperci
20ml ulei de masline
1capatana mica de usturoi 
500g smantana fermentata
1lingura faina
sare
piper alb
CUM SE PROCEDEAZA:
Ciupercile curatate daca e cazul,spalate sub jet de apa rece,feliate,se calesc in vasul cu ulei si usturoi pisat;dupa ce s-a evaporat apa din ele,se adauga apa cat sa le cuprinda si se lasa pe foc 30min
In acest timp se rastoarna smantana intr-un castron,se adauga faina,se amesteca bine cu un tel
apoi incet se rastoarna peste ciuperci amestecand,se mai lasa cateva minute,se condimenteaza apoi se opreste focul si se serveste cu paine prajita sau mamaliguta.


  


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate