Snitele fragede de pui

Sunt inscrisa la o alta Provocare culinara(ce-mi plac provocarile!!),pe blogul
STRUMFI ALINA BUCATAR
Aceasta provocare este la fel ca Provocarea Weekend cu spor, la fel trebuie sa gatim o retete impusa de aceasta data, nu aleasa iar provocarea este saptamanal.
Daca am fost plecata nu am avut timp sa scriu retetele dar Alina m-a inteles!
Nici poza nu are aspectul dorit,pentru ca le-am facut,le-am pus la pachet si am plecat!!
AVEM NEVOIE DE:
piept de pui
2oua
2linguri coniac
sare
piper alb
oregano
cimbru
2-3catei de usturoi
1cana cu faina
1cana cu persmet
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA:
Pieptul dezosat,fara piele,feliat,(eu l-am taiat in bucatele mai mici),frecate bucatile cu usturoi bine pisat,condimentat cu sare,piper,se lasa deoparte 10min.
Intr-un bol se bat ouale,se adauga putina sare,piper alb,1lingurita cu oregano,coniacul,putin cimbru iar in alte doua castroane se pune faina si pesmetul
Se trece carnea prin faina,oua,pesmet apoi se pune la prajit in ulei incins
Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti,se scot pe hartie de bucatarie apoi se servesc fiecare cum doreste.
Este o reteta noua pentru mine,au fost foarte bune,multumesc Alina!

  
 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme