Flan cu banane
Este o prajitura de post frantuzeasca,vegana mai pe limbajul nostru,iar aspectul nu e chiar ca o prajitura,ci mai degraba cu o budinca care se serveste cu lingurita;daca stiam,puneam compozitia in vase mici si se manca din ele.
AVEM NEVOIE DE:
2banane
200ml lapte de migdale
1cana faina de hrisca
1plic praf de copt
3linguri ulei de cocos
4linguri zahar brun
1lingurita scortisoara
1mar
2linguri stafide
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pun in robot bananele curatate,taiate apoi restul ingredientelor mai putin marul si stafidele;
Dupa omogenizare se rastoarna in forma de chec cu hartie de copt(daca-i de silicon,nu e nevoie de hartie de copt)
iar deasupra se pun stafidele si marul cubulete care in prealabil au fost amestecate cu putina faina
La cuptor se lasa 40-50min si se scoate din tava dupa ce s-a racit,se pudreaza cu zahar apoi se taie
AVEM NEVOIE DE:
2banane
200ml lapte de migdale
1cana faina de hrisca
1plic praf de copt
3linguri ulei de cocos
4linguri zahar brun
1lingurita scortisoara
1mar
2linguri stafide
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pun in robot bananele curatate,taiate apoi restul ingredientelor mai putin marul si stafidele;
Dupa omogenizare se rastoarna in forma de chec cu hartie de copt(daca-i de silicon,nu e nevoie de hartie de copt)
iar deasupra se pun stafidele si marul cubulete care in prealabil au fost amestecate cu putina faina
La cuptor se lasa 40-50min si se scoate din tava dupa ce s-a racit,se pudreaza cu zahar apoi se taie
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!