Paste cu sos de ciuperci

Am gasit in congelator ratacita o punga cu ciuperci pleurotus si doar la paste m-am gandit sa le fac
AVEM NEVOIE DE:
300g ciuperci pleurotus
1punga mica de paste scurte
50g unt
sare
piper
busuioc uscat
oregano
100ml vin alb
2linguri bulion
1ceapa
4catei de usturoi

CUM SE PROCEDEAZA:
In cratita cu unt pe foc se pune ceapa taiata marunt,usturoiul de asemenea apoi ciupercile taiate si ele,se amesteca totul bine iar peste cateva minute se adauga vinul,aceeasi cantitate de apa si se lasa pe foc pana scade putin
Se adauga apoi bulionul,condimentele si ierburile aromate,se amesteca totul bine,se mai lasa pe foc 1-2min apoi se opreste
Pe farfurie se pun paste fierte si bine scurse,deasupra sosul de ciuperci
sau aceeasi farfurie cu parmezan deasupra,sau pastele amestecate cu sosul de ciuperci si servite tot cu parmezan;toate variantele sunt gustoase
Sa va fie de folos!


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme