Guguluf cu visine

Trebuie cat mai repede sa scap de fructele din congelator,am ce sa fac cu ele dar pe cine oare sa mai indop cu atatea dulciuri acum cand toata lumea fuge cand aude de asa ceva!
Am vazut la prietena mea Monica o idee cu pudra de lavanda si cum o aveam,am facut acest guguluf.
AVEM NEVOIE DE:
4oua
5linguri cu zahar
150g faina
4linguri unt topit
esenta de vanilie
visine
1/2lingurita pudra de lavanda culinara
 CUM SE PROCEDEAZA:
Se freaca galbenusurile cu untul adaugat in fir apoi esenta de vanilie si pudra de lavanda si se mixeaza energic
Separat se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare si zahar,se amesteca usor cu galbenusurile iar dupa omogenizare cu faina
La final,se incorporeaza visinile dezghetate si bine scurse,amestecand usor.
se rastoarna in forma de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina
La cuptor va sta 40min la 180grade iar dupa ce s-a racit se rastoarna pe platou si se pudreaza cu zahar.
Deliciu,pofta buna!


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme