Panna cotta cu ciocolata

Panna cotta in topul meu de dulciuri,se afla pe primul loc! imi place mult si as manca fara limita!!
Acum am incercat doua forme aduse din Italia si da,sunt bune dar cred ca doar pentru asa ceva pentru ca nu au pereti inalti.
AVEM NEVOIE DE:
1cutie lapte de cocos
aceeasi cutie cu lapte de vaca
200ml smantana lichida
100g ciocolata
2linguri zahar
1plic foi de gelatina
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pune pe foc un vas cu lapte de cocos,zahar si ciocolata rupta,dupa ce s-au topit se adauga smantana si se amesteca cu telul
Cand a ajuns la punctul de fierbere,se da vasul deoparte si se incorporeaza gelatina hidratata in apa rece si se amesteca bine
Dupa omogenizare,se rastoarna in cele doua forme de care am zis, si se lasa la frigider pana a doua zi,cand se scot cu atentie pe un platou
Deliciu maxim,pofta buna!
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme