Pastrav fiert cu garnitura de spanac
Imi place mult acest fel de mancare cu pastrav,am mancat prima data la Mihaela in Italia si de atunci de cate ori cumpar doar asa-l fac,este o combinatie super buna!
AVEM NEVOIE DE:
1kg pastrav
500g spanac
2fire ceapa verde
2fire usturoi verde
3linguri ulei de masline
100ml smantana lichida
1lingurita rasa cu faina
sare
fulgi de chili
lamaie inghetata pentru ornat
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat,spalat,uscat,pudrat cu sare interior si exterior,se lasa la frigider pe o farfurie
Spanacul curatat,spalat,oparit 2-3min,scurs apoi taiat marunt se lasa deoparte
Intr-un vas pe foc cu ulei,se caleste ceapa si usturoi,se adauga 1ceasca cu apa si se lasa sa fiarba bine,se adauga apoi spanacul,iar dupa cateva minute smantana amestecata cu faina,se condimenteaza,se amesteca totul bine se potriveste de gust apoi se lasa deoparte.
Se fierbe pestele in apa cu putina sare intr-un vas larg,sa incapa pestele intreg nu taiat,5-8min apoi se scoate cu atentie sa nu se rupa pe un platou,alaturi se pun 2-3linguri cu spanac,deasupra se rade lamaie inghetata(tinuta la congelator)cu tot cu pulpa,are un gust si o aroma fantastica,merita incercat!
La servire se stoarce lamaie multa si pe peste si pe spanac!
Se mananca cu paine dar eu doar asa-l mananc fara nimic pentru ca este nebunie curata!!
Pofta buna!
AVEM NEVOIE DE:
1kg pastrav
500g spanac
2fire ceapa verde
2fire usturoi verde
3linguri ulei de masline
100ml smantana lichida
1lingurita rasa cu faina
sare
fulgi de chili
lamaie inghetata pentru ornat
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat,spalat,uscat,pudrat cu sare interior si exterior,se lasa la frigider pe o farfurie
Spanacul curatat,spalat,oparit 2-3min,scurs apoi taiat marunt se lasa deoparte
Intr-un vas pe foc cu ulei,se caleste ceapa si usturoi,se adauga 1ceasca cu apa si se lasa sa fiarba bine,se adauga apoi spanacul,iar dupa cateva minute smantana amestecata cu faina,se condimenteaza,se amesteca totul bine se potriveste de gust apoi se lasa deoparte.
Se fierbe pestele in apa cu putina sare intr-un vas larg,sa incapa pestele intreg nu taiat,5-8min apoi se scoate cu atentie sa nu se rupa pe un platou,alaturi se pun 2-3linguri cu spanac,deasupra se rade lamaie inghetata(tinuta la congelator)cu tot cu pulpa,are un gust si o aroma fantastica,merita incercat!
La servire se stoarce lamaie multa si pe peste si pe spanac!
Se mananca cu paine dar eu doar asa-l mananc fara nimic pentru ca este nebunie curata!!
Pofta buna!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!