Placinta cu urzici ciuperci si napi

Cu aceasta reteta am intrat in tunelul timpului ca sa zic asa pentru ca este facuta de pe timpul urzicilor(acum nu mai sunt)si ca sa fiu sincera nici gustul nu mi-l amintesc dar cred ca a fost bun!
AVEM NEVOIE DE:
500g urzici
1leg.ceapa verde
1leg.usturoi verde
250g ciuperci
30g unt
5oua
200g telemea rasa
4linguri iaurt grecesc
6napi
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Napii spalati bine,sunt fierti in apa cu putina sare,dupa 20min sunt scursi,dupa ce s-au racit putin se curata de coaja apoi pasati grosier cu furculita si se lasa deoparte
In tigaia cu unt pe foc,se calesc ceapa si usturoiul curatate si taiate marunt,se adauga ciupercile feliate,dupa ce a scazut apa din ele,se adauga urzicile curatate,spalate,oparite 3-4min,scurse si taiate,se amesteca bine totul apoi se lasa deoparte
Se bat ouale cu branza rasa,iaurt,se adauga amestecul de urzici,napii,se condimenteaza iar dupa omogenizare se rastoarna in tava unsa cu ulei iar la cuptor va sta 40min la foc mediu
Dupa ce s-a racit bine,se taie se pune pe farfurie si se serveste!
Pofta buna!



 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme