Pastrav la cuptor cu cartofi albi si mov

Imi plac mult cartofii mov,nu pentru ca ar avea un alt gust decat cei obisnuiti ci mai mult pentru faptul ca au o culoare placuta iar eu fac diferite retete cu ei!
AVEM NEVOIE DE:
1kg pastrav
1kg cartofi albi
1kg cartofi mov
sare
piper
1capatana de usturoi
5-6linguri ulei de masline
50ml vin alb
1crenguta de rozmarin
1lamaie
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat,spalat,pudrat cu sare si piper,se pun in burta 3-4rondele de lamaie,1crenguta de rozmarin,apoi se pune intr-un vas termorezistent iar in parti se pun cartofi albi si mov taiati rondele subtiri,deasupra se pudreaza sare,piper,usturoiul curatat,uleiul de masline peste cartofi si peste peste,vinul,crenguta de rozmarin
apoi se acopera tava cu folie de aluminiu si la cuptor va sta 30min la 170grade
Se scoate pestele se pune pe platou,in parti cartofii iar cand se serveste,se taie si se pune pe farfurie
Deliciu,pofta buna!


  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme