Plachie de peste

Daca noi suntem fan.peste,de cate ori fac astfel de plachie(am destule postate pe aici),trebuie sa mai adaug ceva sau altadata sa scot,in functie de gustul personal,acum de exemplu am adaugat putin vin iar gustul a fost WOW!!
AVEM NEVOIE DE:
1kg rondele de crap
3cepe uscate mari
1leg.ceapa verde
1leg.usturoi verde
2linguri pasta de ardei
1ceasca suc de rosii
1ceasca vin alb
1frunza de dafin
20ml ulei
sare
piper
patrunjel verde
1cana cu faina
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat daca e cazul,spalat,uscat,pudrat cu sare,se trece prin faina apoi se prajeste in ulei incins pe ambele parti dar nu mult,apoi se scoate pe o farfurie
Intr-o cratita cu putin ulei se calesc ceapa uscata si verde,usturoiul,curatate,spalate si taiate marunt,se adauga si 1cana cu apa si se lasa la fiert incet cu capac,amestecand din cand in cand.
Dupa ce a scazut si ceapa s-a inmuiat,se adauga pasta de ardei,sucul de rosii,frunza de dafin,vinul iar dupa cateva minute se adauga si pestele,acum nu se mai amesteca cu lingura,doar se apuca vaul de manere cu o carpa si se misca sanga-dreapta!
Se condimenteaza ,se adauga patrunjelul apoi se opreste focul
Se serveste cu mamaliga sau dupa preferinte!
Pofta buna!

  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme