Torta al ciocolato

Este o reteta italiana si nu-i nimic altceva decat checul nostru cu ciocolata!
AVEM NEVOIE DE:
150g ciocolata neagra
50g cacao
180g faina
180g zahar
6oua
200g unt
1plic praf de copt
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Se topeste ciocolata pe baie de aburi iar dupa cateva minute se amesteca energic sa se lichefieze apoi se lasa sa se raceasca
Se pregateste o crema fina din unt moale si zahar,se adauga galbenusurile pe rand mixand energic dupa fiecare,apoi ciocolata,faina amestecata cu praful de copt si cacao iar la final albusurile batute spuma cu un praf de sare si se amesteca cu spatula
Se rastoarna in tava cu hartie de copt si la cuptor va sta 40-45min la 180grade
Tava mea a avut 24cm diametru

Dupa ce s-a racit se scoate pe platou si se pudreaza cu zahar
Pofta buna!



  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme