Quiche cu napi si linte
Toata lumea stie ca astfel de retete numite quiche,sunt de origine franceza si nu sunt altceva,decat tartele noastre,cu aluat pregatit in casa sau fara dar eu de fiecare data prefer foitajul!
AVEM NEVOIE DE:
1aluat de foitaj
500g napi
6-7oua,depinde de tava
1cutie cu iaurt grecesc,250g
200g branza telemea
1cutie cu linte Sun Food
sare daca e nevoie
fulgi de chili
ierburi de provence
busuioc
CUM SE PROCEDEAZA:
Napii spalati bine,se pun la fiert in apa cu putina sare iar dupa 15min se scurg,se lasa sa se raceasca apoi se curata de coaja si se paseaza grosier cu furculita
SE pune aluatul intr-o tava apoi se lasa deoparte
Intr-un castron se bat ouale,se adauga iaurtul,branza rasa,lintea scursa si clatita,fulgi de chili,busuioc,ierburi de provence iar la final napii zdrobiti
Dupa omogenizare se rastoarna in tava si la cuptor va sta la foc mic30-45min
Dupa ce s-a racit se scoate din tava pe platou,se taie si se serveste,
Un deliciu,pofta buna!
1aluat de foitaj
500g napi
6-7oua,depinde de tava
1cutie cu iaurt grecesc,250g
200g branza telemea
1cutie cu linte Sun Food
sare daca e nevoie
fulgi de chili
ierburi de provence
busuioc
CUM SE PROCEDEAZA:
Napii spalati bine,se pun la fiert in apa cu putina sare iar dupa 15min se scurg,se lasa sa se raceasca apoi se curata de coaja si se paseaza grosier cu furculita
SE pune aluatul intr-o tava apoi se lasa deoparte
Intr-un castron se bat ouale,se adauga iaurtul,branza rasa,lintea scursa si clatita,fulgi de chili,busuioc,ierburi de provence iar la final napii zdrobiti
Dupa omogenizare se rastoarna in tava si la cuptor va sta la foc mic30-45min
Dupa ce s-a racit se scoate din tava pe platou,se taie si se serveste,
Un deliciu,pofta buna!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!