Supa crema de sparanghel
Dupa cum am mai spus,sparanghelul cumparat verde l-am pus la cuptor cu pui iar cu cel alb,am facut o super delicioasa supa crema
AVEM NEVOIE DE:
1legatura sparanghel alb
1ceapa
1/4radacina de telina
1cutie lapte de cocos
1cartof
1lingura cu unt sau 2-3linguri ulei de masline pentru zilele de post
1cm radacina de ghimbir
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Sparanghelul taiat capatul lemnps apoi curatat de coaja cu cutitul economic apoi cuburi,se pune in vasul cu unt pe foc impreuna cu ceapa curatata si taiata in sferturi,telina curatata si taiata cuburi,ghimbirul si cartoful la fel si se amesteca continuu sa nu se lipeasca de vas
Se adauga apoi 3cani cu apa,1/2lingurita cu sare si se lasa la fiert incet cu capac
Dupa ce totul este fiert si apa a scazut,se rastoarna in blender,se adauga laptele de cocos,se mixeaza totul bine,se rastoarna din nou in vasul pe foc,se potriveste de gust iar dupa 2-3clocote se opreste focul si se serveste.
Deliciu maxim,pofta buna!
AVEM NEVOIE DE:
1legatura sparanghel alb
1ceapa
1/4radacina de telina
1cutie lapte de cocos
1cartof
1lingura cu unt sau 2-3linguri ulei de masline pentru zilele de post
1cm radacina de ghimbir
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Sparanghelul taiat capatul lemnps apoi curatat de coaja cu cutitul economic apoi cuburi,se pune in vasul cu unt pe foc impreuna cu ceapa curatata si taiata in sferturi,telina curatata si taiata cuburi,ghimbirul si cartoful la fel si se amesteca continuu sa nu se lipeasca de vas
Se adauga apoi 3cani cu apa,1/2lingurita cu sare si se lasa la fiert incet cu capac
Dupa ce totul este fiert si apa a scazut,se rastoarna in blender,se adauga laptele de cocos,se mixeaza totul bine,se rastoarna din nou in vasul pe foc,se potriveste de gust iar dupa 2-3clocote se opreste focul si se serveste.
Deliciu maxim,pofta buna!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!