Briose cu inima de ciocolata

Este a doua oara cand fac asa ceva si tot gresita am facut-o din neatentia mea!😠😠
A trebuit sa fie scoase la cateva minute(5 nu mai mult)dupa ce sunt gata,pentru ca altfel se intareste ciocolata din interior dar eu ma iau cu altceva si uit!
Poate data viitoare cand le voi face cu ciocolata alba nu voi mai uita!!
AVEM NEVOIE DE:
150g ciocolata neagra
80g unt
20g faina
10g cacao
1galbenus
2oua intregi
90g zahar
esenta de vanilie
CUM SE PROCEDEAZA:
Se topeste ciocolata pe bain marie impreuna cu unt,se amesteca bine apoi se lasa deoparte sa se raceasca
Se face o crema spumoasa din ouale intregi si galbenus,un praf de sare,zahar,se adauga ciocolata racita,se amesteca bine apoi faina si cacao cernute si se amesteca cu spatula
Se imparte compozitia in forne unse si infainate iar la cuptor vor sta 13min la 180grade
si aici e o problema pentru ca nu trebuie sa se depaseasca timpul
Dupa 5min,se scot din forme,se pun pe platou,se pudreaza apoi se sectioneaza sa curga ciocolata
Sa va fie de folos!

   


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme