Perisoare cu ciuperci si smantana

Mmmmm ce-mi place mancarea asta,am mai facut perisoare cu smantana dar de data asta am adaugat si cateva ciuperci,nebunie ca sa zic asa!
AVEM NEVOIE DE:
PERISOARE:
500g carne tocata de curcan
1ceapa
1lingurita orez
1ou
verdeata
sare
piper
putin cimbru
SOS:
500g ciuperci
100ml vin alb
200ml smantana lichida
1lingura rasa cu faina
3linguri ulei
2catei de usturoi
marar verde
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron se pune carnea,ceapa tocata marunt,verdeata de asemenea,oul,sare,piper,cimbru,orezul si se amesteca totul foarte bine apoi se lasa deoparte
In cratita cu ulei se pune usturoiul intrec si se amesteca sa-si lase aroma apoi se scoate si se adauga ciupercile feliate iar dupa ce s-a evaporat apa din ele se adauga vinul,1-2cani cu apa si se lasa la fiert iar dupa 5-6min.se adauga perisoarele apoi se lasa in continuare la fiert cu focul mic
Se scoate o perisoara si se verifica daca orezul este fiert,apoi se adauga amestecul de smantana si faina amestecand incet iar dupa ce s-a ingrosat,se potriveste de gust se adauga mararul taiat marunt apoi se opreste focul
Se serveste pe farfurie cu mamaliga,da recunosc suntem mamaligari,mai ales eu!!😅😅
Pofta buna!


    

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme