Taco mexican

Este o reteta mexicana dupa cum i se spune si numele dar din cate am observat,nimeni nu foloseste o reteta originala si fiecare foloseste ce umplutura vrea muschii lui!!😅😅😅
Muschii mei au vrut carne tocata de vita!😅😅
AVEM NEVOIE DE:
lipii speciale pentru taco,eu le-am cumparat si mi-a parut rau ca nu am luat doua pachete pentru ca acest taco este nebunie ca sa zic asa!!
UMPLUTURA:
200g carne tocata de vita
300g varza verde
2morcovi
2-3rosii
1ardei gras rosu
sare
usturoi granulat
fulgi de chili
oregano
branza Cedar rasa
sos de usturoi pentru servit
frunze de busuioc
3-4linguri ulei de masline
CUM SE PROCEDEAZA:
Se caleste carnea in cratita cu ulei pana se albeste,se da vasul deoparte si se adauga usturoi,sare,fulgi de chili,oregano,1lingura de sos picant de rosii,branza rasa si se amesteca usor
se adauga apoi morcovul ras,ardeiul taiat cubulete mici,rosiile de asemenea,varza taiata fideluta,se amesteca totul bine,se potriveste de gust apoi se lasa deoparte
Se pun lipiile in tava pe hartie de copt si se lasa la cuptor 5min la 150grade apoi se umplu fiecare
Dupa ce au fost umplute,se pun intr-un vas cu pereti inalti una langa alta in pozitie verticala,se pune peste umplutura sos de usturoi si frunze de busuioc apoi se servesc
Sunt bune,bune,foarte bune imediat pentru ca sunt crocante(lipiile) iar mai tarziu se imbiba cu sucul de la umplutura si nu prea mai au trecere,cel putin la mine!
Pofta buna!




 
  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme