Ficatei cu legume in sos de vin

Doamne ce reteta delicioasa,de cand am vazut-o gatita la emisiune lui Horia Varlan,doar asa fac acesti ficatei care era o povara pentru mine pentru ca doar tari ii mancam
Ei bine acum pot si eu sa mananc oricand dupa pofta inimii!
AVEM NEVOIE DE:
500g ficatei de pui
1morcov
1ceapa
3linguri ulei
50ml vinrosu
sare
piper
oregano
1capatana de usturoi
200g sunculita
CUM SE PROCEDEAZA:
Ficatul bine curatat,spalat,tamponat cu prosoape de hartie,se pune in tigaia cu ulei incins apoi se adauga ceapa taiata julien,morcovul rondele subtiri,sunculita taiata cubulete si rumenita separat,se amesteca totul bine si se lasa pe foc mic
Dupa 10min se adauga vinul si se lasa sa fiarba 5-6min la foc mic
Se adauga apoi sare,piper,usturoiul bine pisat,oregano,se amesteca,se mai lasa 2-3min apoi se opreste focul
Se serveste pe farfurie ficat cu legume si sos alaturi de piure de cartofi si castraveti murati
 Pofta buna!

  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme