Fasole cu ciuperci si carnati picanti

Am vazut la o prietena virtuala aceasta reteta si tare bine arata asa ca nu am stat mult pe ganduri pentru ca aveam tot ce-mi trebuie si m-am pus pe treaba iar rezultatul a fost suuper bun!
AVEM NEVOIE DE:
1cana cu fasole
2cepe
1morcov
50ml ulei
3linguri pasta de ardei cu rosii
50g carnati picanti
200g ciuperci
sare
putin cimbru
1frunza de dafin
CUM SE PROCEDEAZA:
Fasolea spalata,pusa de seara sa se umfle,a doua zi se scurge,si se pune la fiert in apa calda
Dupa 30-40min,se scurge fasolea,se clateste cu apa rece de cateva ori apoi se pune din nou la fiert tot in apa calda.Cand incepe sa fiarba,se adauga ceapa curatata si taiata marunt si morcovul taiat cubulete mici sau ras(eu rad radacinoasele in orice mancare)apoi se lasa la fiert cu capac
Separat in tigaie cu ulei se prajeste carnatii taiati rondele,ciupercile curatate daca e cazul si feliate,dupa ce s-au rumenit se adauga pasta de ardei si lasi pe foc cateva minute amestecand
Se rastoarna apoi in vasul cu fasole,se adauga frunza de dafin,putin cimbru,sare daca e nevoie si se pune la cuptor pana scade in jur de 20 poate 30min
Se pune fasole pe farfurie si se mananca cu muraturi,este nebunie vreau sa zic!
Pofta buna!

  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme