Pulpe dezosate cu sos de rosii

Nu am cumparat niciodata astfel de pulpe si nici eu nu am dezosat cand am avut iar daca tot le-a adus sotul,mi-as fi dorit ceva mai altfel dar ideile mele erau blocate pe undeva,asa ca tot la clasica reteta cu sos de rosii am apelat!😅😅
AVEM NEVOIE DE
1kg pulpe dezosate
20ml ulei
1capatana de usturoi mica
1kg de rosii
1frunza de dafin
1lingurita ierburi de provence
50ml vin alb
sare
fulgi de chili
CUM SE PROCEDEAZA
Pulpele spalate,uscate,pudrate cu sare,se rumenesc putin in ulei
apoi se adauga sucul de rosii proaspat facut
frunza de dafin,usturoiul pisat,1lingurita rasa cu sare,1ceasca cu apa,apoi se lasa pe foc pana scade,se potriveste de gust,se adauga fulgii de chili,ierburile de provence apoi se opreste focul
Se serveste cu piure de cartofi si acritura de sezon,eu am avut varza rosie de la borcan

Pofta buna!

  


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme