Prajitura fara gluten cu piure de castane
Imi place piureul de castane in deserturi iar aceasta este o prajitura foarte gustoasa,pufoasa si aromata
AVEM NEVOIE DE
4oua
350g piure de castane
50g pudra de roscove
65g pudra de migdale
frunze de la 2crengute de rozmarin
CUM SE PROCEDEAZA
Albusurile batute spuma tare,se lasa deoparte
Galbenusurile se amesteca bine cu piureul de castane,se adauga pudra de roscove,faina de migdale,o lingurita cu frunze de rozmarin taiate
iar dupa omogenizare,se amesteca usor cu albusul
Se rastoarna in tava rotunda cu diametru de 20cm cu hartie si se lasa la cuptor 30-40min la 180de grade
Dupa ce s-a copt si racit putin se scoate pe un platou si se orneaza cu frisca(eu am folosit de la tub)si cu castane fierte si curatate apoi se taie si se serveste
Pofta buna!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!