Prajitura fara gluten cu piure de castane

 Imi place piureul de castane in deserturi iar aceasta este o prajitura foarte gustoasa,pufoasa si aromata


AVEM NEVOIE DE

4oua

350g piure de castane

50g pudra de roscove

65g pudra de migdale

frunze de la 2crengute de rozmarin

CUM SE PROCEDEAZA

Albusurile batute spuma tare,se lasa deoparte


 

Galbenusurile se amesteca bine cu piureul de castane,se adauga pudra de roscove,faina de migdale,o lingurita cu frunze de rozmarin taiate


iar dupa omogenizare,se amesteca usor cu albusul


 
 
Se rastoarna in tava rotunda cu diametru de 20cm cu hartie si se lasa la cuptor 30-40min la 180de grade


Dupa ce s-a copt si racit putin se scoate pe un platou si se orneaza cu frisca(eu am folosit de la tub)si cu castane fierte si curatate apoi se taie si se serveste




Pofta buna! 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme