Varza de Bruxelles cu ciuperci

 O reteta usor de pregatit,delicioasa,buna pentru persoane cu dieta sau regim,eu am facut-o pentru sotul meu si poate fi o mancare potrivita in zilele de post,inlocuind untul cu ulei


AVEM NEVOIE DE

500g varza de Bruxelles

250g ciuperci

100g unt

3catei de usturoi

sare

piper

1lamaie

patrunjel verde


 

CUM SE PROCEDEAZA

Varza curatata de frunzele care sunt ingalbenite,se fierbe 10min in apa cu sare apoi se scurg intr-o sita


In cratita se pune unt,ciupercile feliate,dupa ce a scazut apa din ele se adauga 1pahar cu apa iar dupa 10min de fiert,se adauga varza



Dupa ce a scazut putin,se adauga usturoiul zdrobit,sare,piper dupa gust,zeama de la 1/2lamaie,dupa 5min de fiert si daca a scazut,se potriveste de gust,se adauga patrunjelul taiat marunt apoi se opreste focul si se serveste imediat


Pofta buna! 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme