Varza de Bruxelles cu ciuperci
O reteta usor de pregatit,delicioasa,buna pentru persoane cu dieta sau regim,eu am facut-o pentru sotul meu si poate fi o mancare potrivita in zilele de post,inlocuind untul cu ulei
AVEM NEVOIE DE
500g varza de Bruxelles
250g ciuperci
100g unt
3catei de usturoi
sare
piper
1lamaie
patrunjel verde
CUM SE PROCEDEAZA
Varza curatata de frunzele care sunt ingalbenite,se fierbe 10min in apa cu sare apoi se scurg intr-o sita
In cratita se pune unt,ciupercile feliate,dupa ce a scazut apa din ele se adauga 1pahar cu apa iar dupa 10min de fiert,se adauga varza
Dupa ce a scazut putin,se adauga usturoiul zdrobit,sare,piper dupa gust,zeama de la 1/2lamaie,dupa 5min de fiert si daca a scazut,se potriveste de gust,se adauga patrunjelul taiat marunt apoi se opreste focul si se serveste imediat
Pofta buna!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!