Panna cotta cu sos de zmeura

 Imi place mult acest desert si nu ezit niciodata sa-l fac cu orice aroma,cu orice fruct sau sos de fructe

AVEM NEVOIE DE
1cutie lapte de cocos(400ml)
200ml smantana lichida
200ml lapte de consum
6foi de gelatina
1-2linguri zahar
SOS DE ZMEURA
300g zmeura
2linguri zahar
 
CUM SE PROCEDEAZA
Se pune intr-un vas pe foc laptele,smantana si zahar dupa gustul fiecaruia,se amesteca iar cand incepe sa fiarba se da vasul deoparte,se adauga gelatina hidratata in apa rece si bine stoarsa apoi se amesteca bine
Se imparte compozitia in cupe si se lasa la frigider 2h
Pentru sosul de zmeura,se pune intr-un vas pe foc zmeura si zahar,se amesteca bine iar dupa ce s-a topit zaharul,se mai lasa 2-3min apoi se opreste focul
La servire se pun in cupe cate 2lingurite cu sos

 

 

Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme