Varza de bruxelles la murat

Am vazut la o prietena aceste verzisoare puse la murat si mi-am spus de ce nu??


 AVEM NEVOIE DE 
2kg varza de bruxelles
2l apa
2linguri rase cu sare
4radacini de hrean
1felie de sfecla rosie
frunze de telina
borcan de 5l
CUM SE PROCEDEAZA
Se curata verzile de frunzele palite,se taie putin din cotor apoi se tin in apa 20min
In borcan se pun frunze de telina,hrean taiat rondele,sfecla curatata si taiata bastonase
apoi varza,restul de hrean,restul de sfecla si se acopera cu frunze de telina
Se rastoarna apa cu sarea topita,se infileteaza capacul si se lasa borcanul la camara iar dupa o saptamana se vantura ca orice muratura

 

 
Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme